Οδηγίες Αποστολής Επισκευής

Πριν μας στείλετε το μηχάνημά σας για επισκευή επικοινωνήστε πρώτα τηλεφωνικά μαζί μας διότι είναι πολύ πιθανό να μπορέσουμε να λύσουμε το πρόβλημά σας τηλεφωνικά.

Αν το μηχάνημά σας είναι εντός εγγύησης βεβαιωθείτε ότι οι ταινίες ασφαλείας υπάρχουν και δεν έχουν αφαιρεθεί ή επανακολληθεί. 

Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά τους όρους της εγγύησης πατώντας εδώ

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΑΣ. ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ: 

1) Τυλίξτε το μηχάνημά σας με κάποιο υλικό και βάλτε το σε μία ασφαλή συσκευασία για την αποφυγή βλάβης κατά την μεταφορά του.

2) Μέσα στο δέμα πρέπει να βάλετε οπωσδήποτε 4 πράματα:

α) Τον φορτιστή του μηχανήματός σας (και την μπαταρία αν υπάρχει)
β) Το χαρτί της εγγύησης (εφόσον το μηχάνημα είναι εντός εγγύησης)
γ) Ένα χαρτί με μία σύντομη περιγραφή του προβλήματος του μηχανήματός σας
δ) Ένα χαρτί με το τηλέφωνό σας 

3) Αφού έχετε κάνει όλα τα παραπάνω και το δέμα σας είναι πλέον έτοιμο, κάντε κλικ εδώ και στην σελίδα που θα ανοίξει γράψτε τον ταχυδρομικό σας κώδικα. Η σελίδα θα σας βγάλει την οδό και το τηλέφωνο του Courier ή του ταχυδρομείου της περιοχής σας. Στείλτε το δέμα σας με την υπηρεσία Courier ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ με χρέωση παραλήπτη (δηλαδή δική μας). Εμείς θα σας χρεώσουμε 20€* όταν σας στείλουμε πίσω το δέμα.
(Τα 20€ είναι για να μας στείλετε το μηχάνημα σας και να σας το ξαναστείλουμε πίσω). Οπότε συνολικά με το Courier η τιμή είναι 20€*

Μία πιο οικονομική λύση είναι η αποστολή με το απλό ταχυδρομείο απλά θα καθυστερήσει κάποιες ημέρες παραπάνω. Σε αυτή την περίπτωση όταν το στείλετε θα πληρώσετε επιτόπου περίπου 2€* ενώ όταν το παραλάβετε θα πληρώσετε 5€* (λόγω της αντικαταβολής) Οπότε συνολικά με το ταχυδρομείο η τιμή είναι 7€*

* Οι τιμές αυτές ισχύουν μόνο για ένα laptop, netbook ή tablet, για μεγαλύτερες ποσότητες ή για οθόνες και υπολογιστές οι τιμές είναι διαφορετικές. Καλέστε για ενημέρωση.

** Αν γνωρίζετε κάποιο courier με οικονομικότερες τιμές μπορείτε να το στείλετε με δική σας χρέωση και έτσι να χρεωθείτε μόνο το ποσό που έχετε συμφωνήσει μαζί τους.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ:

ΦΥΛΛΑΡΙΔΗΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ 
ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ 13 – ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ
Τ.Κ. 57013 – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
23 112 88 888

Καλέστε μας για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε μοντέλο ☎ 23 112 88 888