Όροι χρήσης

Χρησιμοποιώντας το ηλεκτρονικό ή το φυσικό μας κατάστημα συμφωνείτε με όλους τους παρακάτω όρους χρήσης:

1) Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας μας μπορεί να τροποποιηθεί χωρίς ειδοποίηση.
Είναι δική σας ευθύνη να βεβαιωθείτε πως οποιοδήποτε προϊόν ή υπηρεσία που έχουμε διαθέσιμη στο site μας καλύπτει τις απαιτήσεις σας.
Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στην σελίδα Όροι Εγγύησης κάνοντας κλικ εδώ.
2) Στις απεσταλμένες παραγγελίες ο πελάτης υποχρεούται να παραλάβει το δέμα και να καταβάλλει την ημέρα της παράδοσης το ποσό που έχει συμφωνηθεί με αντικαταβολή (εφόσον δεν έχει εξοφληθεί με άλλον τρόπο, τραπεζικά κλπ).
Δωρεάν ακύρωση της παραγγελίας μετά την ετοιμασία της ή/και την αποστολή της, δεν προβλέπεται και σε περίπτωση που συμβεί αυτό ο πελάτης υποχρεούται να καταβάλλει στην επιχείρηση μας κάθε ζημία που αυτή έχει υποστεί εξαιτίας της ακύρωσης.
Αυτό υπολογίζεται από την εταιρία μας Α) σε εργατοώρες που έχουν δαπανηθεί για την ετοιμασία κάθε παραγγελίας και Β) για όλα τα κόστη μεταφοράς από/προς τους προμηθευτές μας όπως επίσης και από/προς τον τελικό πελάτη, εφόσον η αποστολή έχει αποσταλεί.
Σε περίπτωση μη παραλαβής της παραγγελίας σας από την εταιρία Courier πέραν του χρονικού ορίου των 5 εργάσιμων ημερών θεωρείται αυτόματα ακυρωμένη από μέρους του πελάτη και υπεισέρχεται στους όρους και κυρώσεις που αφορούν τις ακυρωμένες παραγγελίες. Η δωρεάν ακύρωση γίνεται δεκτή μόνο πριν από την ετοιμασία/αποστολή των προϊόντων από τον χώρο μας και μόνο μέσω έγκαιρης τηλεφωνικής επικοινωνίας με την επιχείρησή μας. Τα χρήματα της προκατάθεσης των μεταφορικών εξόδων ΔΕΝ επιστρέφονται. Τα μεταφορικά έξοδα για την επιστροφή του προϊόντος βαρύνουν τον πελάτη. Η επιστροφή χρημάτων γίνεται αφού πρώτα παραλάβουμε το δέμα και ελέγξουμε ότι δεν έχει υποστεί το προϊόν κάποια ζημιά και ότι δεν έχει παραβιαστεί οι ταινίες ασφαλείας (οι ταινίες ασφαλείας ισχύουν μόνο για μηχανήματα που φέρουν την σήμανση ‘cm’). Η επιστροφή των χρημάτων γίνεται σε 5-7 εργάσιμες από την παραλαβή του δέματος.
Για όποια διαφορά ενδεχομένως προκύψει αρμόδια είναι τα Δικαστήρια της Θεσσαλονίκης
Διαβάστε επίσης και τους όρους εγγύησης κάνοντας κλικ εδώ