Στοιχεία επιχείρησης – Όροι χρήσης

Στοιχεία επιχείρησης: Φυλλαρίδης Σωκράτης 010101.gr Εμπορία Επισκευή Ηλεκτρονικών Υπολογιστών Α.Φ.Μ. 140478830 Δ.Ο.Υ. Ά (ΑΒΓ) Θεσσαλονίκης. Επταλόφου 13 Τ.Κ. 57013 Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης. Τηλ: 23 112 88 888.

Χρησιμοποιώντας το ηλεκτρονικό μας κατάστημα συμφωνείτε με τους παρακάτω όρους χρήσης.
1) Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας μας μπορεί να τροποποιηθεί χωρίς ειδοποίηση. Είναι δική σας ευθύνη να βεβαιωθείτε πως οποιοδήποτε προϊόν ή υπηρεσία που έχουμε διαθέσιμη στο site μας καλύπτει τις απαιτήσεις σας.
2) Στις απεσταλμένες παραγγελίες με αντικαταβολή ο πελάτης υποχρεούται να καταβάλλει την ημέρα της παράδοσης το ποσό που έχει συμφωνηθεί. Ακύρωση της παραγγελίας μετά την αποστολή της δεν επιτρέπεται. Σε περίπτωση που συμβεί αυτό ο πελάτης υποχρεούται να καταβάλλει στην επιχείρηση μας κάθε ζημία που αυτή έχει υποστεί εξαιτίας της ακύρωσης. Σε περίπτωση μη παραλαβής της παραγγελίας σας από την εταιρία Courier πέραν του χρονικού ορίου των 5 εργάσιμων ημερών θεωρείται αυτόματα ακυρωμένη από μέρους σας και υπεισέρχεται στους όρους και κυρώσεις που αφορούν τις παραγγελίες με αντικαταβολή. Η ακύρωση γίνεται δεκτή μόνο πριν την αποστολή των προϊόντων από τον χώρο μας και μόνο μέσω έγκαιρης τηλεφωνικής επικοινωνίας με την επιχείρησή μας. Τα χρήματα της προκατάθεσης των μεταφορικών εξόδων ΔΕΝ επιστρέφονται. Σε περίπτωση παραλαβής του δέματος ΔΕΝ είναι δυνατή η επιστροφή του προϊόντος και εξαργύρωση με το ποσό των χρημάτων που κατέβαλε ο πελάτης. Ισχύει φυσικά η γραπτή εγγύηση του προϊόντος. Σε περίπτωση που ο πελάτης έκανε “κατά λάθος” παραγγελία ή μετάνιωσε ή άλλαξε γνώμη ή δεν κατάλαβε ορθά περί τίνος πρόκειται έχει το δικαίωμα να πάρει πίσω το 80% το χρημάτων που κατέβαλε για την αγορά του προϊόντος. Τα μεταφορικά έξοδα για την επιστροφή του προϊόντος βαρύνουν τον πελάτη. Η επιστροφή χρημάτων γίνεται αφού πρώτα παραλάβουμε το δέμα και ελέγξουμε ότι δεν έχει υποστεί το προϊόν κάποια ζημιά και ότι δεν έχει παραβιαστεί οι ταινίες ασφαλείας. Η επιστροφή των χρημάτων γίνεται σε 5-7 εργάσιμες από την παραλαβή του δέματος.
Για όποια διαφορά ενδεχομένως προκύψει αρμόδια είναι τα Δικαστήρια της Θεσσαλονίκης
Διαβάστε επίσης και τους όρους εγγύησης